Ανακοίνωση

Ο αγιασμός των μαθητών και των εκπαιδευτικών του σχολείου μας θα τελεστεί τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 8:30.

Οι μαθητές και οι γονείς τους θα προσέρχονται από τις 8:15.

Μετά τη λήξη του αγιασμού οι μαθητές θα περάσουν στις αίθουσες διδασκαλίας όπου θα γνωριστούν με τους νέους εκπαιδευτικούς και θα παραλάβουν τα βιβλία του σχολικού έτους 2022-2023. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να έχουν μαζί τους τις τσάντες τους.

Θα αποχωρήσουν άπαντες στις 9:40. Κατά την ημέρα του αγιασμού δε θα λειτουργήσει το Ολοήμερο πρόγραμμα.

Από την επόμενη μέρα όμως, Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου το ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου θα αναπτυχθεί και θα λειτουργήσει πλήρως. Οι μαθητές που θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα της πρωινής ζώνης του ολοήμερου θα πρέπει να προσέλθουν από τις 7:00 ως και τις 7:15 .

Όλοι οι υπόλοιποι μαθητές θα προσέλθουν από 8:00 ως και τις 8:15, ενώ θα σχολάσουν στις 13:15. Οι μαθητές της Α, Β και Γ τάξης θα σχολάσουν από την είσοδο του πεζόδρομου, ενώ αυτά των υπολοίπων τάξεων (Δ, Ε, ΣΤ) από την είσοδο της οδού Περγάμου. Οι μαθητές της μεσημβρινής ζώνης του ολοήμερου θα αποχωρήσουν στις 14:55 ή στις 15:50 (κατά τη δήλωσή σας) . Υπενθυμίζουμε ότι οι μαθητές αυτής της ζώνης μπορούν να έχουν μαζί τους φαγητό (ώρα σίτισης 13:20 ως 14:00), μέχρι να ξεκινήσει το πρόγραμμα των σχολικών γευμάτων.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι δεν έχει εγγραφεί ο απαιτούμενος αριθμός μαθητών για να λειτουργήσει η ζώνη του διευρυμένου ωραρίου, από τις 15:55 έως και 17:30. Όταν αυτό πραγματοποιηθεί θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

Σύμφωνα με τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα η χρήση της μάσκας παραμένει προαιρετική. Το σχολείο μας θα συνεχίσει να τηρεί απαρέγκλιτα όλους τους υγειονομικούς όρους και θα λαμβάνει όλα τα ενδεδειγμένα και απαιτούμενα μέτρα για την αποφυγή της μετάδοσης του COVID 19 αλλά και άλλων ασθενειών.

Η διευθύντρια και όλο το προσωπικό του σχολείου θα εποπτεύουν σχολαστικά την εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας και του κανονισμού λειτουργίας του σχολείου μας προς όφελος των μαθητών.